Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

October 14, 2016

Ekstrak Belacak Original

Ekstrak BELACAK ORIGINAL
Minyak KASIH SAYANG.💕👍👍👍👍

 

 

 

 
 

 

 

 

Ramai customer mengadu, rugi beli ekstrak belacak original ni, sapu 2-3 kali da sendat bra, sendat seluar, kena beli baru, sbb breast dan punggung cpt sgt besar dan padat .. Hihi rugi kan, lg rugi kalau tak beli sbb takde keyakinan dpn husband bila breast kecut dan kendur je.. Harga pun murah2 jer..

👉Ramuan👈
Pinang muda, Minyak belacak, Umbun kelapa, Dan lain ramuan turun temurun hingga 100% lengkap.

👉Khasiat💪💪💪💪💪
Urutan atau sapuan untuk membesarkan, memanjangkan dan melebarkan penuh bertenaga untuk keharmonian dalam hubungan seks (suami isteri)💏 dapat menjaga kehidupan suami isteri dan penuh ghairah.

👉.Bagi wanita boleh memontokkan serta menegangkan payudara dan dapat menyembuhkan gejala gejala kanser payudara.

👉anak dara, wanita berkahwin, pregnant n breastfeed juga boleh guna

👉Cara pakai:
3 minit urut pagi dan malam PADA payudara.
(Cara urut akan di pm)

#kesan seawal 3 hari

Now free postage!
❤️1 botol = Rm55 sm, rm60 ss

Nak ke dear? 😊

Telegam / Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 

October 13, 2016

Vit C Powder by Nlee Beauty

🍋Vitamin C Powder by NLEE BEAUTY. 🍋

 

 
vitamin C ni adalah 100% pure vitamin c.Tanpa campuran bahan2 lain.

 

 

 

 

 

 



🍋Fungsi :
Mencerahkan kulit wajah dan badan
Memudarkan parut jerawat dan badan
Memudarkan Parut Operation / Luka / Melecur
Menutup liang pori di wajah
Mengurangkan kulit berminyak
Merawat kulit yang bermasalah.
Merawat kulit kering
Merawat tumit merekah
Merawat kulit kusam
Merawat eye bag
Merawat resedung dan alergi
Menguatkan kuku
Menguatkan rambut yang rapuh
Membantu mengawal Penyakit Kencing Manis
Menghilangkan Senggugut
Membantu Kitaran Haid Kembali Normal

🍋CARA KEGUNAAN :- 
1. campurkan ke dalam air masak dan minum
2. campurkan ke dalam air jus oren/asam/blackcurrent dan sbgainya
3. ambil secubit vit c , titiskan air, dan sapu kwsn bermasalah
4. capurkan kedalam air suam utk merawat selsema

✔ 1 gelas air suam (150ml / 200ml)
Sedikit cordial oren sunquick (agak2 2 sudu besar)
✔ 1 sudu besar gula (kalau masam sgt boleh + lagi gula)
✔ Suku sudu teh serbuk vit c BY NLEE BEAUTY 
✔ 1/2 biji limau nipis (perah ke dalam air)

🍋Minum setiap pagi.
Kesannya kita akan rasa lawas. Jadi lemak x sempat berkumpul dlm perut confirm kita buang.

🍋TIPS MENCERAHKAN KAWASAN GELAP DI BADAN :-
1. Lotion badan (apa2 brand pun boleh)
2. Serbuk vitamin c ( VIT C POWDER BY NLEE BEAUTY)
4. Letakkan di tapak tangan anda. Kemudian campurkan.
5. Sapu di bahagian yg ingin dicerahkan
( buku lali, siku, lutut, jari kaki dll)
.
🍋Tips tambahan :-
Boleh juga rendamkan kaki dahulu dalam air suam utk lembutkan kulit. Kemudian baru sapu lotion + vit c ini.. 
Boleh buat hari-hari atau ikut kelapangan masa anda. 

🍋WAKTU PENGAMBILAN :
Satu gelas setiap pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur malam
.
HARGA : 
❤️1 botol Rm40 sm, rm45 ss
Free postage!

Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 

Kakicantiq Tea & Slimming Detox Tea

Slimming Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea


 



 


 


 


 


 


Ramai dah berjaya , yang pastinya kurus dengan 100% dry herb tau . minum tea rilek2 boleh kurus.


SLIMMING DETOX TEA ( SDT ) RM15


Kebaikan dan fungsi SDT :

  •   Mengempiskan Perut yg BUNCIT
  •   Membuang Lemak yg DEGIL 
  •  Menyelesaikan masalah OBESITI
  •   Menyelesaikan masalah SEMBELIT
  •   Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
  •   Menurunkan tahap KOLESTROL 
  •  Membuang ANGIN dalam badan 
  •  Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
  •   1 pack ada 15 sachet.
  •   1 sachet bole guna 2 kali
  •   Minum malam sehari sekali 
  •  Tidak cirit birit

  


KHASIAT KAKI CANTIQ TEA (KCT)

RM 25.00


  •   Mengecilkan peha 
  •  Mengecilkan lengan 
  •  Mengurangkan air berlebihan dalam badan 
  •  Melawaskan kencing 
  • Mengurangkan selera makan
  •  Cepat kenyang
  •  1 pack ada 15 sachet 
  • 1 sachet boleh guna 2 kali 
  •  Minum pagi sehari sekali 
  •  Tidak cirit birit 


jadi semunya dah clear tentang fungsi detox tea ni kan ? kenapa perlu berdetox setiap hari ?

Detox ni ibarat pembersihan dalam badan . Dalaman badan kita ni tak semestinya bersih seperti diluar . Kalau luar kita boleh basuh , tp utk dalaman kita perlu DETOX . Tambahan , detox ni juga mampu ,melicinkan kulit dan membakar lemak . sebab tu boleh kurus . hehe


Kesan penggunaan detox tea ni dapat di lihat seawal 1 minggu dengan penggunaan 2 jenis tea ( SDT & KCT ) byk feedback yang diterima daripada mereka yg telah berjaya langsing !


Notes untuk consume Medina Desire Teatox : 


👉 Low blood pressure - ambik slimming teatox shj!

🚫 kakicantiq teatox

👉gastrik - blh ambik, xde masalah

👉menyusu - ambil slimming teatox shj!


 kaki cantiq teatox

Men/women ✔✔

kecuali kc tea

ibu menyusu

mengandung

dlm pantang

darah rendah


sdt sume bole 

kecuali 

ibu mengandung


SEMUA BOLE AMBIL DENGAN UBAT DOKTOR,SUPLEMENT,COLLOGEN.


KAKI CANTIQ TEA RM25


minum selepas sarapan pagi

sudah minum tea.uncangnya jangan dibuang 

 ya.buat sapu wajah atau mask.sesuai untuk bersihkan wajah dan masalah resdung.

boleh disapu dibahagian tumit kaki

minum begitu saja tanpa gula.

yang paling penting.konsisten minum air kosong secukupnya sesuai dengan berat badan


SLIMMING DETOX TEA


1 pack ada 15 sachet.

1 sachet bole guna 2 kali  ( TIDAK DI GALAKKAN )

Minum malam sehari sekali 

Tidak cirit birit

yang paling penting.konsisten minum air kosong secukupnya sesuai dengan berat badan


Harga murah2 ajoo..


❤️Kakicantiq tea = rm25

❤️Slimming detox tea = rm15

Postage add rm8 sm/rm12 ss


Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774

Wechat ID: lynndino_shop  

Email: lyn_zlyn@yahoo.com

Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop

blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 


(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel

https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 


Selfie Mirror


📱💡Ring Selfie Lamp💡📱


 

 


 


 


 


Sapa yg suka selfie pasti akn kecewa bila berada di tempat gelap kan? 

Takkan nk suluh torch light kt muka hehe.. mesti nk dptkan selfie lamp ni.. 👱🏻‍♀️


Lampu unik ini menghasilkan efek skin tone yg cantik dan catch light yg menarik.. 👰🏻


Cahaya boleh adjust so anda blh pilih tahap terang yg anda mahukan


Pakai 2 bateri AA

Saiz 90x90x30cm

Warna lampu: Putih warm

Warna ring: Pink / Putih / Hitam / Hijau


Harga pasaran mencecah m99, harga kami cumalah... :


❤️1 pcs = rm46 sm, rm50 ss

Free postage!


Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774

Wechat ID: lynndino_shop  

Email: lyn_zlyn@yahoo.com

Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop

blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 


(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel

https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 


Bust Up Express

🍇Bust Up Express (BUE)🍇

 

 
 
 

 

 
Hati runsing memikirkan bentuk payudara & punggung:
- Kecil
- Kendur
- Leper

🍇ANDA SERING DIBELENGGU PERSOALAN BERIKUT?
✔ Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat?
✔ Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan?
✔ Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia?

Tukarkan payudara anda yang lisut,kendur,leper dan kecil kepada yang.
Kelihatan lebih Anjal
Nampak lebih Besar
Tampak Montok
Lebih Anggun dan Seksi.

🍇12 MANFAAT DALAM 1 JAR :-
ツMenambah saiz payudara serta menegangkan, menjadikan lebih pejal, tegang, terangkat dan seksi
ツMenegangkan punggung yang kendur
ツMelangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
ツMerawat masalah berkaitan rahim
ツMenghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing
ツMengetatkan vagina
ツMenghilangkan bau badan dan bau peluh
ツMencegah dan mengurangkan penyakit migrain
ツMenjadikan kulit lebih lembut dan lebih muda
ツMencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara
ツMenganjalkan kulit yang melendut
ツMelambatkan proses penuaan

🍇Bust Up Express sesuai untuk mereka yg berumur 18 tahun ke atas

🍇BUST UP EXPRESS MINI EDITION/ TRIAL EDITION
Nak jaga aset tapi...budget dah kurang..
Gaji pon lambat lagi..
Orang lain sume dah berebut nak beli Bust Up Express.. 
❌ Jangan risau..kami prihatin dengan anda..Kami ada menawarkan pilihan BUE MINI EDITION..Tahan dalam 2 minggu

🍇Rasa: anggur
Cara mkn: 1 scoop, 2 kali sehari, tahan 1 bln
☛ Hanya ambil 1 scoop penuh setiap hari sebelum sarapan dan sebelum tidur. Boleh pilih sama ada hendak makan terus atau campurkan dalam air kosong. Untuk mendapatkan kesan yang lebih maksima adalah mengemam serbuk BUST UP EXPRESS ke dalam mulut untuk beberapa saat.

Semua wanita blh ambil kecuali wanita mengandung 1-3bln

Harga pasaran mencecah rm150, harga kami cumalah:

❤️1 botol = rm100 sm, rm105 ss

Free postage!

Free sabun & serum breast!


Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219