Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

April 10, 2016

Mirabelle 8lim







Seriuss!!!..

80% WANITA MALAYSIA yang bujang mahupun yang dah berkahwin mempunyai PERUT yang GENDUTT dan BONCITTT !!!.. tul x sayangg?? ;-) ;-)

Jom nampak ramping macam saya sayanggg..hehe
Order skrg!!!
-----------------------------------------------------------

Jualan Hot Product -
"Mirabelle 8lim" - tali pinggang yang membentuk perut & pinggang ramping serta merta.

Semua orang akan melihat pinggang anda yang ramping tapi tiada siapa yang akan tahu rahsia cantik anda.. memperkenalkan 

"Mirabelle 8lim" dengan "TEKNOLOGI DOUBLE COMPRESSION" membantu membentuk Perut & Pinggang Ramping serta merta

1. Beribu-ribu TESTIMONI
2. Sangat sesuai utk perut BUNCIT
3. Sangat sesuai utk kaum ibu yang tgh berpantang.
4. Sangat mudah pakai, selesa dan gebu
5. Menyembunyikan perut buncit anda serta merta
6. Menyokong belakang badan anda
7. Melangsirkan pinggang anda
8. Menyokong tulang belakang anda
9. Membantu postur anda
10. Tubuh nampak menarik
11. Sesuai pakai masa Kerja, Exercise, Majlis keraian , & dirumah
12. Orang hanya perasan anda RAMPING
13. Slims pinggang anda untuk angka yang sempurna yang anda mimpikan

================================================
PROMOSI TERHAD -

Pm INBOX lynn ye..
Pm INBOX lynn ye..

atau 

Whatsapps "Mirabelle " ke 017-3079774
Whatsapps "Mirabelle " ke 017-3079774

atau

Tggalkn "NO. PHONE" anda di ruangan komen utk kami Whatsapp..
Tggalkn "NO. PHONE" anda di ruangan komen utk kami Whatsapp..

================================================

>>>Amaran untuk masa terhad dan stok selalu Sold Out!!!

Mirabelle

Mirabelle adalah bengkung plg best abad ini! Tak bergulung! Tak berlipat! Selesa! Blh adjust kerampingan smpai mana anda nak.. Makin lama pakai makin ramping.. 
.
Kini anda akan nampak lebih ramping dan membantu anda reshaped balik body anda lebih pantas.
.
Sesuai dipakai sesiapa sahaja termasuk wanita lepas bersalin. Boleh dipakai bersama krim kurus juga kalau nak.. 
.
Saiz pilihan dari S/M, L/XL
.
Warranti 30 hari.
.
Free 'Mystery gift'
Free Postage.
.
Pelaburan untuk kelihatan ramping dan menawan dengan Mirabelle Slim 😍😍💃🏻💃🏻💃🏻
Harga pasaran mencecah RM140-150, harga kami cumalah....

1 set MSlim  - RM 130.00
2 set MSlim   - RM 240.00

Warna - Krim / Hitam
Sila bagi ukuran PINGGANG / WAIST LINE utk saiz anda...
-----------------------------------------
Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 


Miss V Perfume by Molly






❤️ Perfume Miss V by Molly ❤️

KENTUT FARAJ, LONGGAR, KEPUTIHAN, BERBAU??
.
Semuanya hilang semudah ABC hanya dengan MISS V PERFUME.. 
.
Tak perlu insert
Tak perlu jamu
Tak perlu cuci
.
Cuma SPRAY Cik V anda.. Tak perlu bilas.. Masalah ini hilang.. Cik V anda terus wangi aroma strawberry.. Encik suami pun melekat hari hari ..
.
KETAT. WANGI. KEPUTIHAN TIADA ❤

MASALAH DALAMAN YG MENGHANTUI WANITA SELESAI DALAM MASA 3HARI SHJ❗

Akak2 wajib tau jaga Miss V akak utk suami❗Berbau dah 1 masalah. Longgar lagi.. Gatal2.. Keputihan teruk.. Aduhhh.. Anak dara pon elok pakai produk ni.

Tak perlu feminin wash. Tak perlu pil❗Cuma spray shj wangi semerbak strawberry dan KETAT❗
Suami pon bertambah syg uolsss❗

KEPUTIHAN TIADA. MISS.V WANGI SEPANJANG HARI. 

Kat sini ada bakal pengantin tak ?? Yg dah kahwin atau anak dara pon WAJIB cuba. Elok jaga miss.V dari awal. Segala kotoran dan masalah miss.V boleh hilang. Tiada lagi gatal2 atau keputihan. Selasa dan wangi sepanjang hari. 

Miss.V Perfume, semburan wangian pertama utk miss.V. Wangian strawberry. Miss.V dari bahan organik dan tiada bahan kimia. Ada kelulusan KKM.

Miss V Perfume ke Korea. Hehe. Ramai yg jatuh cinta berkali2 dgn Miss V Perfume. Beratus feedback positif yg diterima. 

Fungsi Miss V Perfume :-
✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak
✅Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
 
Harga:
❤️1 botol = rm53
Postage add: rm7 sm/rm11 sbh swk

Nak ke dear? 😊

Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 


Losyen Putih Ajaib Che Ta



LOTION PUTIH AJAIB BY CHE TA

Kalau anda nak tahu....
Putih Ajaib ini merupakan Inspirasi Wangian dari Precious By RCW ...

Anda inginkan kulit yang Cerah Putih Berseri macam Che Ta 

Kalau jawapan anda adalah YA , (Sape tak nak ooooi dapat kulit cam Che Ta 

Anda Jangan tunggu lagi...
Meh sini rapat-rapat untuk dapatkan Lotion Ajaib keluaran terbaru RCW nikan

Kami boleh memberi jaminan untuk anda semua...
Kulit anda akan Cerah , Gebu & Licin aje hanya dalam masa SEMINGGU sahaja 
Tapi , Dengan Syarat la...
Syarat mudah sangat haih image
Anda haruslah RAJIN & gunakan secara KONSISTEN kan

🌼 Diperkaya dengan Collagen Organic dan Vitamin E.
🌼 Mampu melembut, mencerah & merawat kulit serta memelihara kulit tangan dan badan daripada pancaran sinar uv serta kekeringan kulit.
🌼 Confirm putih hanya dalam masa SEMINGGU !! Dengan syarat, kena la rajin pakai.

Cara guna:
1) Sapu putih ajaib di seluruh badan & susurkan ke bahagian badan terutama di peha bwh lengan siku lutut & biarkan kering...
2) Boleh digunakan sekerap mungkin.

Bhn hebat:
* Aqua , Glycerin , Helianthus Annuss (Sunflower) ,  Seed Oil , Isopropyl Myristate , Petalatum , Dimethicone , Collagen 

Size: 110mL

❤️ Harga = RM39
+ POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)

Nak ke dear? 😊

Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 

Iope Air Cushion Original

















Iope Air Cushion Original

FENOMENA IOPE BB AIR CUSHION !!!

Memang HOT ITEM.. Ramai orang cari IOPE BB AIR CUSHION ni..

Memang cantik coverage IOPE BB AIR CUSHION boleh tutup cela diwajah..
Kulit juga akan nampak macam gebu dan licin macam satin

Siapa tak nakkan? Patut la ramai orang suka gila dengan IOPE BB AIR CUSHION ni..

Kod warna: 
Kita cuma ada N21 sahaja ya sebab sesuai untuk semua jenis tona kulit..
Bila pakai N21 wajah kelihatan natural je..

Moistizes skin, giving it a healthy glow
Improves the condition of the pores for flawless skin
Reduces fine lines with additional active ingredients
Long-lasting without darkening side effects
 
Directions
After the foundation makeup base or foundation of the afternoon sun block in step or two
whenever fleeting blemish. (Make-up before and after can be used)
[Net Wt.] 30g (15g x 2) / 1.05 oz.

Original:
Barcode Iope kami boleh anda scan.. Dan akn keluar website original iope korea..

Harga pasaran mencecah rm50-90++
Harga kami cumalah...

❤️ 1 pcs = RM38
*pos tambah RM7 SM / RM11 SS


Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop 
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 

Evelin Hair Remover


Evelin





Lap saja bulu tanggal dgn EVELIN 

Ramai Mengeluh "BULU" Lebat Susah Nak Sorok..

"Bulu Oh Bulu "

Siapa Sini Yang Ada Masalah Bulu Di :-
✔ Misai Nipis
✔ Ketiak
✔ Tangan
✔ Ehmm Ehmm ( Tempat Rahsia)
✔ Peha
✔ Kaki

✘ First saya nak pesan jangan sesekali guna "Pencukur" sebab kawasan lepas cukur akan jadi HITAM/GELAP dan HODOH. Kalau orang tersayang tengok mesti "MALU"

EVELIN ada cara mudah untuk selesaikan masalah dear untuk buang bulu-bulu tanpa menggunakkan pencukur (JIMAT DUIT)
Hanya sapu
Tunggu 5minit
Gosok Guna Tisu/Tuala Kering

Penat Nak Bercukur ?

Meh guna Evelin Gosok je Bulu dah Tanggal dan paling best lepas guna rasa kenikmatan sensasi dingin sejuk

Semua tahu kan Kalau Guna Pencukur Jadi Ape?

Meh kite Share kesan Guna Pencukur
✘ Kawasan Lepas Bercukur Jadi Gelap/hitam
✘ Bulu terpotong separuh bukan dari akar
✘ Cepat tumbuh semula
✘ Berisiko Bulu Tumbuh jadi tebal
✘ Luka 

KELEBIHAN EVELIN HAIR REMOVAL CREAM

✔ Rasa menthol dingin
✔ Sejuk dan nyaman lepas guna
✔ Tiada bahan kimia
✔ Tidak berbau dan tidak panas
✔ Hanya sapu dan sapu dan tidak perlu menggunakan pencukur
✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi
✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat
✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus dan sedikit (dengan penggunaan yg kerap bulu tidak akan tumbuh semula)

CARA PENGGUNAAN EVELIN CREAM :-

✔ Letakkan sedikit EVELIN CREAM pada bahagian yang anda ingin buang bulu
✔ Biarkan selama 5 minit
✔ Lap kawasan tadi dengan tisu atau kain basah dari arah bawah ke atas
✔ Pastikan kulit anda bersih dari bulu-bulu tadi. Jika tidak bersih, bilas dengan air sehingga bersih

NOTED : Adalah diingatkan supaya tidak menyapu EVELIN HAIR REMOVAL CREAM pada kawasan yang ada luka atau kulit sensitif. Ini kerana krim bertindak masuk ke dalam kulit akan menyebabkan kulit jadi pedih atau merah. Jika kulit sensatif, boleh cuba sedikit krim dahulu dan lihat kesannya. Jika ok boleh teruskan di bahagian lain.

=====
TIPS PENGGUNAAN EVELIN YANG BERKESAN
=====
1- Tebalkan krim pada kawasan bulu untuk penyerapan dan semua kulit diselaputi oleh krim 

2- Gosok arah berlawanan bulu tumbuh.

-Contoh-
* jika bulu tumbuh ke bawah GOSOK ke atas
* jika bulu tumbuh ke kiri GOSOK ke ke kanan


Harga:
❤️1 tiub = rm43
Postage add: rm7 sm/rm11 sbh swk

Nak ke dear? 😊

Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop 
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219